Highlights collectie

Een sjaal is het mooiste in de wind! Dat is de filosofie achter onze naam D’AUTAN, afkorting van ‘le vent d’Autan, een onstuimige regionale wind. Nu de winter eraan komt, kunnen we dit wel heel letterlijk  nemen. Koude dagen vragen om sjaals en het liefst kleurrijke zachte warme sjaals met mooie dessins.

Unieke sjaals & hippe outfits

Bereid je voldoende voor op de winter en doe dat in stijl!  Voor deze herfst en winter doen wij suggesties in onze highlights FW, sjaals en accessoires die perfect bij dit seizoen passen. Met de verschillende collecties van D’AUTAN ben je klaar voor herfst en winter:  een lekker warme ‘carré’, een multifunctionele Twilly of een zijdezachte soft scarf ? Wij geven je alvast wat inspiratie!

Verder geven wij ook een beeld van hoe deze sjaals het best te combineren. Dit zijn kledingcombinaties die je ook in onze winkel in Kapellen kunt ontdekken.

Stijlvolle mannenaccessoires

Voor de herfst en winter vind je naast onze sjaals ook stijlvolle mannenaccessoires. Van strikken en dassen tot bretellen en pochetten in verschillende dessins en kleurcombinaties. Sterker nog! Wij lichten ook graag de combinatieaccessoires voor zowel mannen, kinderen EN vrouwen uit. Ideaal voor een gezamelijke uitstap!.

Neem eens een kijkje in onze highlights  en onze mannencollectie en laat je inspireren door de opkomende wintertrends!

Liefs Evi!

Combi_accesoires