Twinning is winning.

Stijlvol, uniek EN assorti op stap gaan? Met de diamond collectie van D’AUTAN kan je de leukste combinaties maken voor zowel groot als klein.

Diamond collectie d’AUTAN

Omdat D’AUTAN een Antwerps label is, baseert deze collectie zich ook op de diamantstad. Vanuit dit oogpunt werd onze  Diamond collectie geboren. De diamanten op alle accessoires werden eerst geschilderd en daarna overgebracht op een patroon. Het vakmanschap van de diamantsector strookt ook met de nauwkeurigheid waarmee D’AUTAN inzet op zijn accessoires.

De accessoires

In deze collectie dragen alle accessoires het patroon van handgeschilderde diamant dessins in verschillende kleurcombinaties. Lady ribbons, (kinder)strikken, dassen en bretellen gemaakt uit 100% zijde. Stijlvol, uniek en kwalitatief.

Combi’s

Binnenkort staan de feestdagen weer voor de deur en wil jij deze keer eens echt origineel uit de hoek komen? Waag je dan eens aan één van de diamantaccessoires van D’AUTAN. Een ladyribbon in het haar of rond de hals voor mama. Assorti met een das, strik of bretellen en voor de allerkleinsten ook bijpassende strik. Voorzien van de juiste accessoires zijn jullie de ster van de avond.

Bekijk alle combinaties  in onze webshop of spring eens binnen in onze nieuwe showroom in Kapellen. Hier helpen je met alle plezier verder met de combinaties!

Veel liefs, Evi!

DIAMOND_LADYRIBBON_STRIK